IT Novinky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sony VAIO VGN-NW21MF/S

Test Sony VAIO VGN-NW21MF/S...

Notebook je vybavený 15,6 palcovým diagonálnym monitorom. Má k dispozícii procesor Intel Core 2 Duo T6600 a externý grafický systém ATI Radeon HD 4570, ktorý dobre funguje v hrách. K dispozícii je výstup HDMI, bezdrôtový LAN adaptér, 4 GB operačnej pamäte a 320 GB pevný disk. Laptop dobre plní úlohu pracovnej mašiny ako i multimediálnej platformy.

Kryt laptopu je zo strieborného plastu. s výraznou textúrou (nepravidelné horizontálne línie). To je praktické riešenie, pretože na laptope nie je vidno otlačky prstov a drobné škrabance. Je vybavený veľmi pohodlnou klávesnicou s klávesami ďaleko od seba a touchpadom s drsným povrchom (dva gombíky). Povrh notebooku je pevný a dobre chránený proti mechanickému poškodeniu.

Umiestnenie konektorov a komponentov na notebooku:

Ľavá strana - napájací konektor, LAN, VGA, HDMI, FireWire, USB, ExpressCard 34
Predok - prepínač bezdrôtovej siete, čítačka pamäťových kariet
Pravá strana - audio vstup a výstup, 2xUSB, optické mechaniky, Kensington Lock,
Zadok - batéria

15,6 palcový monitor sa zdá vhodný pri práci s viacerými otvorenými dokumentmi (natívne rozlíšenie 1366x768 pixelov). Je vybavený lesklým povlakom, ktorý sa dokáže vyrovnať s menej osvetlenými miestnosťami. Má tiež priemernú pozorovaciu uhly a ostatné parametre sú v norme.

Vstavaný procesor Intel zo série Core 2 Duo T6600 s taktovaním na 2,2 GHz je vybavený dvoma jadrami a je o niečo rýchlejší ako T6400, ktorý je taktovaný na 2 GHz.

Laptop nemá žiadne problémy so zobrazením filmov v HD. Externá grafická karta ATI Radeon HD 4570 s pamäťou 4GB dodáva operačnému systému Windows 7 krídla pri hraní hier. Na notebooku spustíte novšie hry bez väčších problémov. Výhodou notebooku je aj predinštalovaný Windows 7, ktorý je podľa mnohých ľudí lepší ako Vista.

Sila notebooku spočíva aj v životnosti batérie, ktorej kapacita je viac ako 4 hodiny, čo je výborný výsledok. Je pravda, že laptop nie je tak spratný ako modely s obrazovkou 14 palcov a menšou, ale dobrý výkon, vybavenie a možnosť pracovať na viac ako 4 hodiny z neho robia univerzálny stroj, ktorý dokáže nahradiť stolový počítač a je užitočný na cestách.

Zdroj: www.pcworld.pl


Svet Počítačov | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014